SPÖKVANDRING STOCKHOLM

Tiderna är förgånga, människorna likaså. Klockan slår, tiden går, men hos oss spelar historien framför en som om den vore idag.

När guiden blickar mot uret och höjer sin stämma lever Gamla stan på nytt! Stockholms gamla kvarter blir sig aldrig mer likt efter en spökvandring med oss. 

Vi är två bröder som tillsammans driver Stockholms enda spökvandring med skådespel. Går du med oss kommer du att möta alla karaktärer som präglat Gamla stans historia. Bödeln Jürgen Homuth, konungamördaren Jacob Johan Anckarström och många fler.

Vi samlas på Köpmantorget - där den tappre Sten Sture i form av St Göran måttar slaget i högsta hugg mot draken.

Spökvandring av Historiska Vingslag

Jacob Johan Anckarström är klädd till operan...

Finns spöken, egentligen? Många menar på att det är den egna fantasin som spelar en ett spratt. Vår spökvandring i Gamla stan kan dock tala om en helt annan verklighet där Stockholms vålnader från förr går igen!

Oavsett om ni är en samling vänner, en familj eller en tokig och brokig företagsgrupp kommer ni vara mycket nöjda över er upplevelse med oss! Vår spökvandring passar alla. Stockholms historia fängslar både man och kvinna, liten som stor.

Vi guidar ofta privata sällskap på oförglömliga vandringar så är ni intresserade av att få er alldeles egna spökvandring tveka inte att höra av er till oss!

En pestsmittad patient i Gamla stan

En pestsmittad krake i Gamla stan

Vi erbjuder två bokningsalternativ, antingen direkt via vår egna bokningstjänst eller ticketmaster. Kusligt välkomna!

KUNDRECENSIONER

Hej! Vi vill tacka för en utomordentlig och väl genomförd spökvandring som vi fick ta del av i fredags. Jag är svårflörtad som dramapedagog, så jag blir glad av att få se så bra enkelt skådespeleri med några som har talets förmåga så man fångas av vår historia i gamla stan. Ni lyckades även fånga döttrarnas uppmärksamhet så de fick lite historia att bära med sig. Ett stort tack från oss i familjen Öhlund-Herlin

"

- Clary Öhlund-Herlin, dramapedagog, 16 juni 2020