SPÖKVANDRING GAMLA STAN

På vår spökvandring möter du människor som trots deras länge förgångna tid fortsätter att påminna oss om deras närvaro. Människor som inte riktigt vill lämna jordelivet. 

Med oss möter du dessa själar ansikte mot ansikte! Viskanden bakom er rygg, frustande kalla andetag som får nackhåret att resa sig och släpande steg runt grändens hörn. Gamla stan blir sig aldrig mer likt efter att ni har gått med oss!

Vi arbetar hårt för att erbjuda skickligt interaktivt skådespel som får Gamla stans historia att levandegöras framför er. Plötsligt upplever ni allting så som det än gång varit! Bödeln som träder in på Stortorget med yxan över axeln. Konungamördaren Anckarström som just har utfört illdådet på den kungliga operan. Pestdoktorn som just har diagnoserat ytterligare en patient med den svarta döden.

Spökvandring Gamla stan

Konungamördaren Anckarström syns i gränderna än idag

Följ med på en gastkramande spökvandring i Gamla stan! Hör till spännande historier om människor som har levat förr och möt spöken från en länge förgången tid!

Vi rekommenderar att gå vår spökvandring som en helhetsupplevelse för hela familjen, som en spännande aktivitet för vännerna eller en äventyrslysten företagsgrupp! Vi kan garantera er att ni inte kommer se på Gamla stan på samma sätt efter att ni deltagit med oss.

Hör gärna av er för att boka en privat vandring hos oss. Då får ni en helt egen upplevelse med en guide som leder er igenom Gamla stan och dess fängslande historia!

Spökvandring Gamla stan

Bödeln Jürgen Homuth

Boka via vår bokningstjänst nedan eller ticketmaster om ni så önskar. Bokar ni via ticketmaster tillkommer en mindre serviceavgift.

KUNDRECENSIONER

Hej! Vi vill tacka för en utomordentlig och väl genomförd spökvandring som vi fick ta del av i fredags. Jag är svårflörtad som dramapedagog, så jag blir glad av att få se så bra enkelt skådespeleri med några som har talets förmåga så man fångas av vår historia i gamla stan. Ni lyckades även fånga döttrarnas uppmärksamhet så de fick lite historia att bära med sig. Ett stort tack från oss i familjen Öhlund-Herlin

"

- Clary Öhlund-Herlin, dramapedagog, 16 juni 2020